Benjamin Linus Yerli Grup Lideri
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 Nerden[RPG] : Adadan o_0 Meslek : Yerlilerin Lideri/Araştırmacı Rp Sevgilisi : Yok ve eminim olmayacak da :D Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: MSN Nickleri Çarş. Tem. 23, 2008 3:14 am | |
| > Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var, Kamufle et kendini RAP canavar!
> Kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk!
> Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın, Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli!
> Rapi şadettim kulaklara download edin, Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin!
> Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım!
> Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!
> Dünya malı uçan halı bin ve de düş, Bitecek ol emin kurduğun her düş!
> Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam!
> Kalemin harfleri çizdiği vakittir, Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak! > Gözlerimden yaş boşa düşmez oğlum zamanım geldi, Çekmeyen anlamaz iş başa düşmedi oğlum,çekse bilirdi!
> İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık.
> Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,korku adamı donuna işetir!
> Dik bir yokuş hayat,başında azrailiyle bekleyen, Azrail melekten korkma!O bir emri yerine getiren!
> Bunu oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsin sené
> Ah bu derinde taş dibe düşmez oğlum,öyle derindi, Haktan başka yol düze çıkmaz oğlum,köprü gerildi!
> Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart, Yeryüzü kalır kıraç sırf uçurum ve yamaç, yetiştim bana yer aç,doymadın karnın aç!
> Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani, Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım!
Alıntıdır hepsi Şimdilik bu kadar yeter | |
|
Claire Littleton Kazazede
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Meslek : Yazar ^^ Rp Sevgilisi : Ünlüsü Dominic Monaghan Olan Birilerini Arıyorum :D Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: MSN Nickleri C.tesi Tem. 26, 2008 8:47 am | |
| Şarkı sözleri değil La bunLaR xD | |
|
Benjamin Linus Yerli Grup Lideri
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 29 Nerden[RPG] : Adadan o_0 Meslek : Yerlilerin Lideri/Araştırmacı Rp Sevgilisi : Yok ve eminim olmayacak da :D Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: MSN Nickleri C.tesi Tem. 26, 2008 1:52 pm | |
| Evet ama işte olsun xD Nick sitesinden alıntı olaraktan aldım xD Rap nickleriymiş bunlar güya | |
|